Home

Abkant de indoit tabla manual

Abkant manual de indoit tabla pentru ateliere de tinichigerie cu masa basculanta 38. 085 Lei Cu Tva 6. 900, 00 Fara Tva Abkant manual de indoit tabla pentru ateliere de tinichigerie CCM3020 Tools Store va ofera abkanturi (masini de indoit tabla) de tip manual sau hidraulic. Asiguram livrare rapida, garantie, service, piese de schimb. Abkant manual 2 m 20 0, 8mm Masina de indoit tabla de vanzare Servicii, afaceri, echipamente firme Firme Echipamente profesionale 6 957 lei Sep 13, 2013 Abkant manual: fabricarea unei cutii!

permit executia de cutii din tabla din otel carbon ( moale) cu grosimea de 1, 5mm. Redktrl Giyotin Makas, Hidrolik Kombine Makas, CNC Acest Abkant Manual de Indoit Tabla model ZG, 2 este un utilaj pt Tinichigerie cu ajutorul caruia se pot plia foi metalice cu grosimea de pana la 1 mm pe o lungime maxima de 2, 15 m. Cumpara la cel mai bun pret din Romania Masini pentru indoit tabla de tip Abkant. Utilaje profesionale din Austria si Germania. Comanda acum transport gratuit. Jan 04, 2010 MASINA MANUALA DE INDOIT TABLA ( ABKANT), de santier si atelier, cu sistem de taiere Indoirea reprezinta operatia de realizare a unor profile avand configuratie diferita, usoare si rigide, utilizand semifabricate cu lungime mare sub forma de benzi sau fasii de table.

Indoirea se poate executa pe masini speciale de indoit, anume prese de tip abkant. Aceste masini pentru indoirea tablei se impart in: Abkant manual cu lama ascutita; Abkant manual cu falca superioara segmentata