Home

Presa manuala pentru ulei

Presa Pentru Ulei Manuala Piteba Ulei facut Acasa. Casa si gradina Articole menaj 499 lei. Timisoara 3 sep Presa dubla ulei NOUA orice seminte. Utilaje agricole si industriale PITEBA Presa de ulei manuala, pentru obtinere uleiuri prin presare la rece, pentru utilizare acasa.

Se pot presa: seminte de florea soarelui, de dovleac, de susan, de canepa, migdale, alune, nuci, cocos, etc. Instalarea si utilizarea sunt foarte simple. Presa pentru ulei manuala Presa manuala este destinata obtinerii de uleiuri pentru ulei manuala: Se pot presa: seminte de floarea soarelui, dovleac, susan prin presare la rece, pentru Presa de Ulei Manuala PITEBA Masina de facut ULEI LA RECE Descriere Data anuntului: 05 Iulie 2018 10: 46: 12 Vnzatorul este direct rspunzator pentru produsul afiat n aceast pagin.

Apr 30, 2014 Pentru extractia uleiului din diverse seminte, am realizat presa pentru ulei. Este robusta si asigura prelucrarea unei game diverse de materiale oleaginoase, seminte, neprajite de Presa de ulei Piteba Olanda este operata manual poate procesa pana la 5 kg de seminte pe ora.

Se utilizeaza pentru obtinerea uleiului acasa prin presarea la rece a semintelor. Watch video Presa de ulei manuala Piteba produsa de firma olandeza Unis pentru obtinere uleiuri prin presare la rece, pentru utilizare casnica. Se pot presa: seminte de floarea soarelui, dovleac, susan, canepa, migdale, alune, nuci, cocos, etc.

TRANSPORT GRATUIT! TRANSPORT GRATUIT! TRANSPORT GRATUIT! Potrivita pentru aproape toate seminele care conin cel puin 25 ulei in compozitie Se pot presa: seminte de floarea soarelui, dovleac, susan, migdale, alune, nuci, rapita, soia, ricin, cocos, etc. Uleiul produs este100 natural si obtinut prin cea mai sanatoasa metoda si anume presarea la rece aproximativ 40 grade Celsius