Home

Naumann nm-120 manual de utilizare facebook

Masina de tocat Naumann NM120. Tradiiile culinare la romni au la baz nu doar prelucrarea crnii, dar i a legumelor i fructelor. NAUMANN te invit s pstrezi tradiia cu modelul NM120!.

Motor robust, cu o putere maxim dezvoltat de 1500 W Daca manualul de utilizare pentru: Masina de tocat carne Naumann NM120 nu mai este disponibil, va rugam sa ne anutati prin formular de contact de mai jos.

ManualUtilizare. com oferta instructiuni de folosire si ghiduri de utilizare pentru electrice si electrocasnice, frigidere si masini de Home Tocatoare de carne Manual de utilizare masina de tocat carne Naumann NM120 Manual de utilizare masina de tocat carne Naumann NM120 Posted in Tocatoare de carne By ciprian On November 21, 2013 Cutari similare: singer naumann nm 120, service masina de tocat singer naumann nm 120, accesorii naumann nm 120 cutit, manual utilizare singer naumann sigma, piese de schimb pentru masina de tocat carne naumann nm 120, piese schimb naumann nm 120 masina de tocat cuplaj, Manual de utilizare Naumann NM120.

Descarca Manual Masina de tocat NAUMANN NM 120. Manual de utilizare Naumann NM300 Masina de tocat Naumann NM120 este un aparat ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie, Manual de utilizare masina de tocat carne Naumann: Descarca pdf. Accesorii Cutit legume Kasemi, lemn inox, 18 x 1. 8 cm. 3, 38 lei. Bol 22 cm inox. 14, 29 lei. Manual de utilizare masina de tocat carne Naumann NM120 Vezi intreaga gama de tocatoare de carne Tags: instructiuni de folosire, manual de utilizare, masina de tocat, Naumann, NM300, romana Masina de tocat carne Naumann NM120 contine: Cand sosul este fiert se strecoara si se adauga zaharul.

Se pastreaza la cald in bainmarie pana la utilizare. Reteta Supa de rosii cu taitei de casa. Ingrediente. 2 kg de rosii coapte; 1 ceapa; Facebook Twitter Linkedin Youtube. Potrivit manualului de utilizare masina electrica de tocat carnea Naumann NM120 este simplu de instalat si foarte usor de folosit, un aparat care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie, intrucat va ajuta sa preparati o varietate de retete. Cumpara Masina de tocat carne Naumann NM120, 1500 W, 1. 5 kgmin de la eMAG! In manualul de utilizare nu mentioneaza nimic de acest accesoriu.

Si eu am incercat, in prima faza, sa respect indicatiile din manual, pentru a face carnati. Ulterior am scos sita si cutitul si am lasat doar mecul.

Functioneaza, melcul ramane funtionabil si am Naumann. Romania. 179 de aprecieri. Masini de tocat carne View and Download NAUMANN NM12 instruction manual online. NM12 Meat Grinder pdf manual download. NM 120. MEAT GRINDER. MASINA DE TOCAT CARNE.